Udtrækkeligt bord forbinde

Boliger Specielt med udtrækkelige bordplader skal forbinde de elementer, der skal sikre en stabil og sikker. Men bør også være forbundet med enhver anden form, hvor to eller flere komponenter i en tabel, er en kombination af kapacitet og fiksering påkrævet. For næsten alle mekanismer er der matchende beslag.

Typer af konstruktion

I mange tilfælde er det meget bekvemt at have et spisebord, hvis bordplade kan forstørres efter behov. Som mekaniske konstruktionsmetoder tre opløsninger er tænkelige:

  • Bordpladen er divideret med vandret glidning i midten
  • Under bordpladen monteret forlængelsesstykker er monteret Secure foldet lateralt udfoldet
  • vil udvide en bordplade, en "parkeringsposition" for de yderligere overfladedele skal skabes

vinger , For delt i midten varianter enten de eksploderede dele vil sænke niveauet af centret underpanel eller en ekstern indlægningspladen er indsat. I

på endefladerne under bordet trukket udtræksplader skal forbindelsesmekanismen løfte panelerne til niveauet for centrum plade og eventuelt stabiliseret med støtteelementerne.

En eller to sammenklappelige vinger udfoldes, afhængig af typen af ​​byggeri til ydersiden, er af betydning for stabiliserende forbindelser påkrævet, hvis støtte styr på de udfoldede vinger overstiger en tredjedel af den samlede længde bordpladen.

Sideforlængelse

Den mest almindelige metode til udvidelse af bordplade er at trække to ekstra plader monteret under forsiden. Forbindelsen skal have en løftemekanisme. Forenklede viste to faste limede stivere, der er forbundet med forlængelsespladerne, trækkes ud i en styreskinne. Den faktiske bordplade synker ved "clearing" af denne kanal til styrken af ​​udtrækningsdelene.

Centralseparation

Tabellen på bordet ved en medium delbarhed virker på nøjagtigt den modsatte måde. De to understøtningsplader trækkes over sidekanterne på en nedre plade og formindskes ved pladens tykkelse. I hinanden fortrængelige hule profiler tjener som holdearme, hvilket teleskop med forsinkelse.

Foldende vinge

Den mekanisk enkleste og mest stabile teknik er to vinger foldet ind mod midten af ​​bordpladen. Deres toppe er foldet op til undersiden af ​​de udvidede overflader. Vingerne kan understøttes af hængslede eller drejelige støttebjælker, som forlænges før udfoldning.

Tips og tricks Når du beregner og planlægger, hvordan du forbinder din bordplader, bør du overveje gearing på ydersiden af ​​udvidelsesdelene.
Del med venner

Forlad din kommentar