Renovering

Muligheder for foring af indvendige vægge

Carcass vægge er normalt yderligere klædt. Der er mange teknikker og procedurer til dette. De vigtigste måder at klæde op en væg:

vægpuds

  • væg med fliser bevise
  • væg med gipsvæg kjole
  • Fordelene dressing af vægge med drywall paneler

Den vægbeklædning med gipsplader er især udføres, når det er på en udlægning handler om blandet murværk. For eksempel vægge af mursten, mursten, luftbeton osv. Især gamle bygninger påvirkes ofte.

Også især i gamle bygninger er skæve og skrånende vægge ikke ualmindelige. Disse kan også let kompenseres ved hjælp af gips. Gipsvægspaneler er også velegnede, hvis f.eks. Vægvarme skal eftermonteres. Men så mindre konventionelle gipsplader, så gipsplader, men snarere lerplader.

Generelt skal du altid sørge for at vælge den mest passende gipsvæg. En anden fordel ved dressing den indvendige væg med gipspladepaneler er, at spalterne i væggene er udeladt, da elektriske installationer også kan tage installeres mellem gipspladepanelerne og indre konstruktion.

Den foring væggen med gipsplader paneler

Nu er du igen to muligheder:

gipsplader paneler på en underkonstruktion Skrue

  • gipsvæg
  • gevind lim gipsplader paneler som vægbeklædning

En underkonstruktion til gipsvæg giver mening, hvis for eksempel stadig plastre er på væggen, som er sandede. Disse ville ikke have tilstrækkelig bærende kapacitet til binding. Hvis en underkonstruktion doweled, eliminerer dette problem, og du behøver ikke engang møjsommeligt fjerne de gamle gips lag.

Du kan bruge en træ- eller metalkonstruktion som en understruktur. I princippet bruger du de samme materialer som for undervæggen på en gipsvæg. Så enten fingersamlede træprofiler eller præfabrikerede metalprofiler (UW, CW osv.). Kle Stick gipsplader som vægbeklædning

Gluing er også muligt. Som regel anvendes et gipsbaseret klæbemiddel, som tilbydes som tilbehør til gipspladerne. Klæbemidlet anbringes i batteform med en afstand på 30 til 40 cm på bagsiden af ​​Rigips-pladerne. Afstanden til pladekanten må ikke overstige 5 cm.

For det første limes den første række af paneler væk fra gulvet. Gulvet holdes i en afstand på 1 til 2 cm ved hjælp af trækile. Ved forskellige grader af tryk kan hver plade justeres ved hjælp af et åndniveau i vandet.

Hver yderligere række Rigips-paneler er nu limet til forrige række. Limen tørrer relativt hurtigt. Vær opmærksom på producentens anvisninger for klæbemidlet. Derefter kan du starte med at fylde gipsvægspanelerne.

Tips & TricksBei kaldte gipsplader, er det faktisk navnet på gipsvæg producent Saint-Gobain Rigips GmbH. Da disse udbydere var tidligt på markedet og blev stor udbredelse her, har navnet almindeligt accepteret som et synonym for GK eller gipsplader.

Del med venner

Forlad din kommentar