Dobbeltpole mesh hegn - pol afstanden

Den dobbelte pol mesh hegn har en stadigt voksende popularitet. Imidlertid er der en særlig funktion i samlingen som i alle barmathegn. Postafstanden er ikke så fleksibel som for eksempel et kædeledshegn. Du kan læse om, hvordan du bestemmer den korrekte postafstand for et dobbeltpolet hegn i denne vejledning.

Fordele ved dobbelt-bar mat hegn

Bar matta hegnet har forskellige fordele i forhold til trådnet hegn. De væsentligste fordele er:

  • højere stabilitet
  • ekstremt lav vedligeholdelse
  • meget holdbar høj lasteevne

Stillingen afstand er ikke helt vilkårlig

Hvor bare, at forskellene mellem Einstabmattenzaun og dobbelt stang Matt hegnet er, vi kører her i detaljer. I begge hegn er der dog særlige træk ved indstilling af dobbeltstangsnethegn eller ved indstilling af indlæg under installationen.

Egenskaber for hegnpladerne

Ud over en vis maskestørrelse har hegnmattene også en klart defineret højde og bredde. Teoretisk resulterer dette altid i samme postafstand. Nu er det så i de fleste tilfælde, længden af ​​en senere side af hegnet godt korreleret kun i meget få tilfælde med den nøjagtige samlede længde af hegn paneler og hegnspæle. Med andre ord er du nødt til at skære det dobbelte bar matting hegn.

Eksteriørbjælker altid bevaret

Samtidig er et dobbeltstangsnethegn også om dets stabilitet, ellers kunne det være blevet et kæde-link hegn. Dette betyder, at når der skal afkortes i længden udenfor, skal der altid opretholdes en lodret ledestang. Med en maskestørrelse på 50 mm betyder det, at du kan skære hegnet med kun 5 cm ad gangen for at få en lodret stang.

To muligheder for den relevante postafstand

Når du stiller indlægene, har du nu to muligheder på den ene side af hegnet. Du vælger den konventionelle postafstand, der svarer til størrelsen på hegnmåtterne, kun det sidste hegnfelt sætter posterne så tættere sammen, at det forkortede hegnmåtte passer. Den anden mulighed er at trimme alle hegn måtter. For at gøre dette skal du overføre overskuddet, hvilket er den foranstaltning, hvormed det sidste hegnmatte vil være for lang til alle hegnfelter, du har brug for, og derefter forkorte hvert hegnområde tilsvarende.

Du skal dog huske, at for eksempel med en maskestørrelse på 50 mm, skal afkortning ske med 5 gange intervaller, dvs. 5, 10 eller 15 mm. Derudover er der et bestemt spil på stopvinklerne på hegnposterne, hvor hegnet måtter senere klemmes og skrues.

tolerancer i post afstandseffekter

Afhængigt af fabrikanten, kan du skubbe måtten ca. 0,5 cm frem og tilbage mellem to hegnspæle så med maksimalt 1 til 2 cm. Fra alle disse egenskaber er den nødvendige hegn postafstand nu afledt. Beregn dette, og ud over maskestørrelsen skal der tages højde for den maksimale tolerance ved stopvinklerne.

Tips og tricks Ud over postafstanden er posthøjden vigtig. Her spiller det en vigtig rolle, uanset om du vil indlejre dobbeltstangsnethegnet, læg det på en facade eller læg det på en væg eller et fundament.
Del med venner

Forlad din kommentar