Hold?

Boliger jordbær smager utrolig lækker! Men desværre, de har en meget skrøbelig struktur, der tiltrækker dårlig holdbarhed af sig selv. Især om sommeren vejr de fleste frugter overleve ukølet blot en dag efter, at de er grødet og vise sig at være ideel grobund for skimmel. Godt er det noget at gemme jordbær i køleskabet?

jordbær smag friskplukkede bedst!

jordbær er typiske friske frugter, de smager lige efter at have simpelthen det bedste. Mange jordbær venner modregne i forsommeren på vej ind i feltet for at høste frugten selv og til at tage med hjem.

ikke hvem er muligt at besøge jordbær felt selv, som var i supermarkedet være særlig opmærksom, at frugterne endnu ikke har grødet pletter. Vær forsigtig med uigennemsigtig Verpackungsböden1 Her er det næppe muligt at inspicere alle steder.

Placer dine nyindkøbte eller plukket jordbær bedst på spisebordet og spise dem inden for en dag. Alternativt du behandler dem i syltetøj eller bruge det som en kage ingrediens. Hvis de ønsker at holde frugten længere, overveje følgende: forlænge

holdbarhed jordbær i køleskabet?

i køleskab jordbær faktisk holde lidt længere, men efter to dage som regel også næppe en sund frugt skal findes. Den vegetabilske rum er egnet til lagring af følsomme bær, for her er det ikke helt så koldt.

Vask jordbær, før du starter med varmt vand og skæres allerede mudrede punkter ud. Opdage en muggen frugt, derefter sælge dem før svampen at sprede sig til andre bær. Sådan opbevarer de jordbær i køleskabet:

  • køkkenrulle eller rent viskestykke på bakken spredt vask og forsigtigt duppe
  • nyvaskede frugter ved siden af ​​hinanden på bakken indsætte
  • bakke i køleskabet skubbe
  • Tænk

jordbær natten, hvad gør du med dine jordbær ønsker, fordi på trods kølelagring bør du forbruge dem straks. Nogle jordbær venner drys snittet frugt med sukker for at øge holdbarheden: Men fordi de ikke er meget sundt!

jordbær er meget speciel frugt

jordbær er strengt taget ikke rigtig bær, men kollektivt møtrik frugt: de små korn på overfladen er de "nødder" er den hjerteformede røde frugter med sukker-sød smag betragtes som kærlighed symbol - og den indeholder en utrolig mængde af vitamin C. .

jordbær er endda C-vitamin rig end citroner eller appelsiner, tilsættes en god dosis af folinsyre, som fremmer udviklingen af ​​ufødte børn. Især en masse af fruktose omfatter ikke Erdbeereb, betragtes de som ganske lav i kalorier. Af sund fiber er ikke mangler til gengæld!

Det er også tilfældet for jordbær: den friskere og naturlige indlæst afsender, jo bedre! Flere timer køling ikke kun påvirker smagen, med tiden også vitaminerne bryde ned. Derfor bør opbevaring i køleskabet være kun en lappeløsning!

Tips & Tricks Jordbær ikke modner efter efter at have, såsom bananer. Er de stadig farvet grøn under sin roset af blade, de ikke udvikle deres fulde smag, så du bør umodne frugter hellere købe ikke engang.
Del med venner

Forlad din kommentar