Saltele tăiate pas cu pas

Saltea este prea mare și nu se încadrează în patul nou? Este permisă tăierea unei saltele? Nu fiecare saltea poate fi tăiată la dimensiune. Aflați mai jos care sunt saltelele pe care le puteți tăia și cum puteți proceda cel mai bine.

Care saltele pot fi tăiate?

Dacă o saltea poate fi tăiată la dimensiune sau nu depinde de miezul ei. Saltelele cu innerspring nu ar trebui să fie niciodată tăiate, deoarece stabilitatea miezului se rupe, iar salteaua devine inutilizabilă.

pot fi tăiate nu pot fi tăiate
saltea din spumă de primăvară saltea saltea din spumă
de primăvară buzunar confort saltea saltea din spumăwaterbed (logic)
latex saltea

Ceea ce este cel mai bine să taie o saltea?

Instrumentul de tăiere ar trebui să fie cât se poate de ascuțit și suficient de rezistent. Un cuțit ascuțit de pâine se oferă, dar și un cuțit sau un ferăstrău de mână intră în discuție.

pas cu pas o saltea

    • tăiat simțit stilou sau similar cu marca
    • banda de măsurare sau de unitate de măsură
    • cuțit, tăietor de cutie sau a văzut
    • ac pentru ață de cusut

1. Măsura

Cheia de tăiere este corectă de măsurare. Măsurați salteaua de câteva ori din toate părțile și de pe toate laturile și marcați atât partea superioară cât și cea inferioară. Asigurați-vă că marcajele din partea de sus și de jos se potrivesc! Apoi adăugați un al doilea marcaj, cu un supernatant de 15 cm. La această linie veți tăia capacul saltelei. Veți folosi supernatantul pentru a coase capacul împreună.

2. Taiați capacul

Fiecare saltea, indiferent de miezul ei, este înconjurată de un capac de țesătură. Această coajă trebuie mai întâi tăiată - cu supernatantul de mai sus. Capacul poate fi cusut la miezul saltelei în colțuri și posibil la margini. Distingeți cu grijă aceste cusături.

3. Tăiați saltea miez

Apoi taie miez la al doilea, marcajul original. Nu tăiați în totalitate dintr-o dată, dar taie-l la o parte aproximativ 10cm, iar apoi rândul său, salteaua în jurul și se taie din partea cealaltă până când salteaua este complet rupt.

4. Noua Case sew

După atât de bază și de referință sunt tăiate, este timpul pentru cusut: Coase supernatantul plicului cât mai aproape de miezul saltelei împreună, astfel încât se produce vizual o saltea nouă, neatins.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul