Conservatory med balkon - to til prisen for en

Enhver, der planlægger at have en balkon, mens du planlægger en vinterhave kan spare meget. Balkonen får du næsten fri med den. Også den praktiske side af denne løsning må ikke foragtes.

En konstruktion - to vedhæftede filer

Da konstruktionen til begge dele af bygningen kun skal planlægges og konstrueres en gang, sparer det mange penge, hvis begge vedhæftninger er lavet sammen. Du gemmer endda fundamentet til balkonen.

Optisk perfekt justeret

Balkonen er optisk perfekt tilpasset til vinterhaven. Dette punkt bidrager også til besparelsespotentialet ved denne planlægning, fordi efterfølgende justeringer af forskellige udvidelser ofte er meget dyre.

Shading til vinterhaven

Hvad der ikke synes at være noget om vinteren er skyggen af ​​vinterhaven i midsommeren. Temperaturerne kan stige i et rent glashus nogensinde godt over 50 grader.

Som følge heraf kan vinterhaven være midlertidigt ubeboelig i sommermånederne. Derudover trækker denne varme normalt ind i huset.

Udvendig skygge

Et skyggesystem til vinterhave fungerer bedst og mest effektivt, når det sker udefra. Så balkonen er så praktisk nok en praktisk fri skygge, når den er bygget over vinterhaven. Ein Få byggetilladelse til begge udvidelser

Både vinterhave og altan kræver byggetilladelse. Hvis begge dele skal bygges sammen, er det dog hensigtsmæssigt at sende dem sammen til bygningsmyndigheden. Selvom balkonen skal bygges kun lidt senere helt færdig.

vinterhave balkon har nogle fordele

Skygge Greenhouse lig inkluderet

  • stil garanterer samme
  • begge udvidelser regnvand kan blive bedre og mere direkte afledt
  • byggetilladelse og planlægning samtidig spare omkostninger
  • Tips & Tricks Hvis du planlægger en vinterhave, chancen for, at Hvis du er under en sovesal, skal du kontrollere, om det ikke er umagen værd at forberede en balkon med det samme, selvom der endnu ikke er en dør for adgang der.
Prisforskellen for en vinterhave uden eller med balkon er sædvanligvis forholdsvis lille, da der ikke skal bygges ekstra grundvogne, og også specielle balkonbjælker udelades.

Del med venner

Forlad din kommentar