Vinterhage med balkong - to for prisen av ett

Who tidsplaner når du planlegger en vinterhage lik en balkong med og kan gjøre en redning. Balkongen får du nesten fri med den. Også den praktiske siden av denne løsningen er ikke å bli foraktet.

En konstruksjon - to tilskuddene

Siden anlegget må bare én gang planlagt for både bygninger og bygde det sparer enormt dersom begge extensions utføres sammen. Du lagrer selv grunnlaget for balkongen.

Optisk perfekt justert

Balkongen er optisk perfekt tilpasset vinterhagen. Dette punktet bidrar også til besparelsespotensialet i denne planleggingen, fordi etterfølgende tilpasninger av forskjellige utvidelser ofte er svært dyre.

Skygge for vinterhagen

Det som ikke ser ut til å ha betydning om vinteren er skyggen av vinterhagen i midsommeren. Temperaturene kan stige i et rent glasshus noen gang godt over 50 grader.

Som et resultat kan vinterhagen være midlertidig ubeboelig i sommermånedene. I tillegg trekker denne varmen vanligvis inn i huset.

Utvendig skygge

Et skyggesystem for vinterhagen fungerer best og mest effektivt når det gjøres fra utsiden. Så balkongen er, så å si, en praktisk fri nyanse når den er bygget over vinterhagen. Ein Få byggetillatelse for begge forlengelser

Både vinterhagen og balkongen krever byggetillatelse. Hvis begge deler skal bygges sammen, er det praktisk å sende dem sammen til bygningsmyndigheten. Selv om balkongen skal bygges, er det bare litt senere ferdig ferdig.

vinterhage balkong har noen fordeler

Shading Greenhouse er lik inkludert

  • stil garanterer samme
  • både utvidelser regnvann kan bli bedre og mer direkte avledet
  • byggetillatelse og planlegging samtidig som du sparer kostnader
  • Tips og triks Hvis du planlegger en vinterhage, er sjansen for at er under et soverom, bør du vurdere om det ikke er verdt, lik utarbeide en balkong over, selv om kanskje fortsatt er ingen dør for tilgang der.
Forskjellen i pris for en vinterhage eller uten balkong er vanligvis relativt lav fordi ingen ekstra base må etableres og eliminert spesiell balkong transportør.

Del med venner

Legg igjen din kommentar