Takvinduer uten risiko

Et takvindu kan rengjøres utenfra uten risiko. For dette har de fleste produsenter festet en bolt som holder vinduet mens du rengjør vinduet. Vi viser hvordan det går med et takvindu.

Rengjør vinduer og rammer i nærheten av takvinduet

Takvinduet gir en vakker utsikt over den stjerneklare himmelen om natten. For ikke å se flere stjerner og galakser enn det er, må vinduet rengjøres oftere enn et normalt vindu.

Men med et takvindu ikke bare viktig å børste platen, men rammen og spesielt hengslene må rengjøres grundig. Pflegen Opprettholde tetningsmasser av takvinduer

Tetningene i takvinduene bør også rengjøres. Selvfølgelig ikke med harde vaskemidler. Det er best tørket av med en myk mikrofiberduk fuktig. Da kan du enkelt gni dem med noe melkefett eller vaselin.

Steg for trinn rengjøringsvinduer

Vi bruker kun oppvaskmiddel til vinduet i denne håndboken. Spesielt takvinduet lever fra seglene og den omkringliggende silikon. Med en glassrenser som inneholder alkohol, vil selene bli skadet.

oppvask

  • Varmtvann bøtte
  • microfiber kluter gamle retter tørr klut til å rengjøre
  • første vinduskarmen utenfor

Først tørke utsiden av takvindu med en eldre mikrofiberklut og varmt vann med oppvaskmiddel fra. Det går bra med å strekke seg og strekke seg fra innsiden, hvis du bruker en liten tråkkladder.

2. Rengjøring av glassets ytre side

Vinduet er helt vendt til stoppet er nådd. Nedenfor er sikkerhetsfangen synlig på de fleste vinduer.

Skyv dette inn i kontakten som følger med. Som et resultat trenger du ikke å holde fast på vingen hele tiden, og du kan pusse vinduet som vanlig. Innen 3. Rengjøring innsiden

Rengjør innsiden av vinduet og rammen. Selv om du bruker mer filler når du starter, men hvis du setter hjulet rundt, kan den indre ruten bli skitten igjen.

Tips og triks Du bør alltid bruke bare oppvaskmiddel og varmt vann. Selv om rengjøringen er mer grundig og raskere med virkelig varmt vann, anbefales det ikke.

Sug fast smuss, slik som fugleskitt foretrekker litt lengre, og deretter ta det av med et papirhåndkle før du pusser resten av takvindu.

Del med venner

Legg igjen din kommentar