Skifte til en kontorstol, rullerne

Boliger Størstedelen af ​​rullerne, som en kontorstol dias er monteret med en forholdsvis enkel Einstecktechnik. Trådfittings kan være til stede på nogle ældre eller luksuriøse modeller. Når du ændrer det korrekte valg af det nye sæt ruller, gøres mere arbejde end selve udskiftningen.

tilfælde af funktionsfejl, rene første

Korset base af en kontorstol har fire eller fem boom, ved enderne af valserne er monteret. Hvis rullens kvalitet eller mobilitet er begrænset, skal du altid rense rullerne først. Haare Hair kan især lide at fange på rullernes aksler og blokere dem. Nyttig er en normal husstand saks med spidse klinge ender, en lang håndteres pincetter og en støvsuger. De "rullede" hår er trukket ud og adskilt i enkelte stykker igen og igen.

Fælles stik

At reparere scrolling funktion af en kontorstol, er det ikke nødvendigt at skille stolen. En lateral liggende ned af stolen er tilstrækkelig til at komme til rullerne.

Spænde- og stikforbindelser på rullestængerne opbevares i enkle trådfjedre. En ringformet fordybning på spidsens overkant lader fjedrene "snappe ind". Boltede varianter har en stående tråd i stedet for sparet med en konisk aftagning. Den skrues ind i det eksisterende hul med indvendig gevind i den respektive bom.

Udskift parringshjul

Læg stolen sidelæns på en fast overflade.

  • Hold hele hjuls kroppen med en hånd og træk hjulet ud af dets opbevaring. Du er nødt til at "overvinde" fjederkablets kraft. Om nødvendigt kan et forsynet pry værktøj hjælpe.
  • Påboltede udveksle roller

har brug for to matchende skruenøgle eller en nøgle og en tang. De to mod-roterende møtrikker er placeret over rullen på spanden. Den gevindforbundne forbindelse i stolen fod drejer mod uret. Følgelig skrues låsemøtrikkerne fast. vælge

rigtige roller Når du vælger den rigtige eller forbedre nye roller tommelfingerregel, at den rolle bør have den modsatte egenskab af jorden. hårde ruller er ideelle til bløde overflader, såsom tæppe eller fiberdug, til hårde gulve såsom laminat, parket og sten er blødere roller er bedre.

Tips & Tricks Både bløde og hårde hjul kan vælges med lydisolerede slidbaner. Udskift altid det komplette sæt ruller.

Del med venner

Forlad din kommentar