Vrata cilindar

Izgradnja Promjena cilindar vrata je tipičan posao za iskusnog majstora. S malo vještine i osnovnih znanja, možete brzo i jednostavno swap svako vrata cilindra. Da bismo osigurali da zamjena cilindra vrata glatko radi u svakom pogledu, za Vas smo sastavili detaljan priručnik.

Prvo, međutim, morate se nositi s pravnim preprekama. Promjena

  • vrata cilindar u kući
  • vrata prekidač cilindra do etažno
  • prekidača cilindra vrata iznajmljenom imovinom

U kući možete napraviti cilindar vrata, naravno, podijeliti kao što želite. Za ostale dvije opcije, izgleda drugačije. To je uglavnom zbog činjenice da postoje različiti izvršenja dvorca.

  • Cilindar za bravu pin lock sa Bohrmuldenschloss

Ne uvijek, možete jednostavno zamijeniti

olovku i Bohrmuldenschlösser može biti osmišljen kao sigurnosni ključ za zaključavanje cilindar na vratima. To znači da je stan ključ je vrsta master ključ koji mogu dodatno na ulaznim vratima, smeće šupi, u podrumskim vratima i podzemnih garaža rada. Čak i za stambene zgrade, ovo može biti problem ako postoji odgovarajući statut kuće kojeg ste prihvatili. Svakako se trebate obratiti domaćinu.

osmi slučaj najam nekretnina na zaključavanje

S najam razmjene cilindara vrata sustava zaključavanja bez pristanka je, međutim, u potpunosti isključiti. U tom slučaju, morate se posavjetovati s upravom imovine ili naručiteljem u svakom slučaju.

korak vodič za prijelaz od vrata cilindar

  • novi
  • ključ cilindar vrata starog cilindrične brave
  • uklanjanje hrđe
  • Debljina ili poseban kut vladara (poput kutomjera)
  • odvijač (za pričvršćivanje vijkom)
  • eventualno Hammer

prvi pripremni radovi

a) Prethodna obrada starih vrata cilindar
Samo prskalica za uklanjanje hrđe u ključne utore starog cilindra vrata. Većina vrata s cilindrom vrata su vrata koja vode do vanjskog područja i jako su izložena elementima. Stoga se vijak za fiksiranje može jako oksidirati s navojem brave.

b) Mjerenje starog cilindra vrata
Sada morate uzeti dimenzije stare cilindra vrata. Da biste to učinili, otvorite vrata i pogledajte prozorčić s prednje strane. Nešto malo ispod cilindra vrata vidjet ćete vijčani vijak. Polazeći od ovog vijka (vijka za pričvršćenje cilindra vrata) mjeri se sada lijevo, a zatim desno izvan cilindra. Obje polovice ne moraju nužno imati istu duljinu. Mogu ili ne moraju biti iste duljine. Za sigurnost, dodajte obje dimenzije i ponovno izmjerite cijelu dimenziju s jednog kraja na drugi cilindar vrata.

c) mjerenje se okovi vrata

Ako je zaključavanje vrata da se malo potonuo iza vrata montaže ili čak strše iza možda lažna cilindar vrata instaliran. Kao mjera opreza izmjerite udaljenost između dviju vanjskih strana oba priključka na vratima. Provjerite jesu li unutarnje polovice cilindra ispravne duljine. Najbolje je da prodavaču pošaljete sve dimenzije koje ste dobili od starog cilindra vrata.
2. Uklonite stari cilindar vrata

Sada možete odvrnuti vijak za pričvršćivanje na prednjoj strani listova vrata. Ako još uvijek nije riješen vijak, postavljen na odgovarajući odvijač i tukli nekoliko puta hrabro na odvijača s čekićem na vijak. Ako se oslobađa sada, to traje relativno dugo vremena da se odvrati, jer je to fine konac.

Sada umetnite ključ u stari cilindar vrata i lagano ga dijagonalno okrenite na dvije strane (ovisno o vani ili prema unutra, gdje unesete ključ), otprilike u 11.00 ili 1.00. Unutar dvorca je vozač.

Uvijen na uzdužnoj osi dvorca i samo je u istoj razini, ako je ključ blago sklon. Ako je ključ uklonjen, taj zasun je koso i zaglavio bravu, tako da se ne može ukloniti. Sada možete polako izvući staru bravu.

3. Umetanje novog cilindra vrata

Već možete umetnuti novi cilindar vrata u vrata. Ponovno morate najprije dovesti vozača ključem s ostatkom zaključavanja vrata u vožnji, a zatim je možete umetnuti. Sada samo morate uvijati vijke za pričvršćenje, promjena cilindra vrata je već završena.

Savjeti i trikovi Kuća časopis nudi mnogo više članaka o ovoj temi. Tako i na osjetljivu temu "ključ automobila izgubljen - što učiniti".

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar