Living

Soffa första entpolstern att nå vår innersta

du kan ha tur och du kan nå fjädrarna från botten, mycket troligt, men det är det inte. Normalt kan du inte undvika att helt lägga upp soffan om du verkligen vill göra det här projektet. Det fungerar så här:

referens ersätta med skruvmejsel för konsolerna och eventuellt tång

  • med spik thriller fäst spik för klädsel pull
  • kan använda box kärare för att redigera limmade punkter
  • under dynan fjädrarna framkommit
  • Den De flesta moderna soffor är fodrade med nosagvågsprings, som är fästa på ett skikt av filt. Leta efter de trådsträngar som finns där för att dra åt de enskilda fjädrarna och dra dem tätt igen.

Kanske trådar som finns mellan vågorna, de måste följa efter kraftfullt för att bygga på detta sätt nya spänning. Ta en närmare titt och testa dina möjligheter att spänna fjädrarna. Zusammen Lägg soffan ihop igen - och sitta ner!

Det är naturligtvis dags att montera den avmonterade soffan, men det är inte alltid lätt. Kanske kudden eller referensen nu förstörs eller båda dessa element redan inte längre bäst.

Så nu har du chansen att hänga upp nytt skum och helt förnya locket. Om du har förstått väl hur allt var fixat, så kommer du säkert att hitta "väg tillbaka" enkelt.

Som ett fäste bör du definitivt ha en häftklammer, starkt lim och naglar redo. En nagelbar kan användas för att fästa locket visuellt tilltalande på den synliga sidan.

Tips & tricks inte punktera locket för hårt, för efter allt han har att lämna pressdyna när man sitter still. Men se till att det inte finns några rynkor någonstans!

Dela med vänner

Lämna din kommentar