Der opstod et uheld? Sådan fjernes vægmaling fra tøj!

Wall maling er bedst fjernet fra tøj, når den stadig er frisk og tør. Hurtig reaktion er nødvendig, når en dråbe på trøje eller bukser falder! Brug rindende vand og et par dråber af flydende sæbe for at fjerne og skylle den våde maling fra fibrene. Men hvis stoffet allerede har tørret, er andre midler nødvendige.

vægmaling på tøj? Bedre forhindre!

Bagefter er man altid smartere: Ved maling er det altid umagen værd at bære gamle arbejdstøj, hvilket kan blive snavset. Dæk alle de underliggende beklædningsgenstande som en af ​​de ting, der lærer os den daglige rutine: Se selv et lille område, der vil helt sikkert lande et stænk af farve!

Fjern tørret væg maling fra tøj: er det muligt?

Desværre lærer livet også noget andet: Enhver, der hurtigt opfanger børsten eller rullen, taler ofte for sig selv, at i løbet af få minutter vil der ikke ske noget: Og - zack! - dråbet sidder

Det er ikke altid muligt at fjerne malingen fra tøjet i tide, og når pletten er tørret bliver det meget vanskeligere at slippe af med det.

Hvad med alle de gode rengørings tips du læser på internettet eller fra venner hjælp? Lige i begyndelsen: lover dig ikke for meget! Alt afhænger af, hvilken slags fibre vi har foran os, og hvor tæt maling er i den.

Med disse metoder bør du prøve det!

Forsøg på at slippe af med pletterne kan ikke skade i dette tilfælde, fordi tøjet endelig er forkælet. Så det kan kun blive bedre! Her er de metoder, der virker særligt lykkelige og har ofte været afprøvet:

  • Fjern mekanisk: Tør vægmaling med negle fra stofkløften: Måske er den så fri og så hårdt klæber til tekstilfibrene, at de er så restfrie og kan fjernes uden kemikalier. I tilfælde af nødsituation, brug en negle børste.
  • Sukkeropløsning: Lav en grovkornet sukkermasse ved hjælp af vand, spred den på pletten og gnid den kraftigt ud. Dybest set er dette også en mekanisk løsning, der bruger sukkeret som et skarpkornet slibemiddel.
  • Hårspray Metode: Et almindeligt anbefalet middel til farvefletter på tøj er hårsprayet. Spray direkte på pletten og lad det arbejde i fem minutter. Derefter sug i lunkent vand og gnid den resterende vægmaling ud af tøjet.
  • Brug ovnsskum: Sprøj ovnen skum direkte på pletten og lad det virke i nogle få minutter. Skyl derefter med vand og vask tøjet i vaskemaskinen.
Tips & TricksMed mekanisk fjernelse, må du ikke arbejde vægmuren dybere ind i fibrene i stedet for at fjerne dem fra tøjet. Flyt neglebørsten jævnt i tønderretningen og følg omhyggeligt, hvad der sker med pletten og stoffet!
Del med venner

Forlad din kommentar