Stakleni krov je vizualno lijep i štiti

graditeljstva cijene za staklenim krovom će se razlikovati ovisno o veličini i dizajnu materijala. Praktična nadgrađa ne samo da pruža zaštitu od vjetra i kiše, nego i vizualno povećava unutrašnjost staklenog krova.

Optikalno pojašnjenje i zaštita vremenom sigurno pričvršćeni

Stakleni nadstrešnice bezvremenski su lijepi i dostupni su u mnogo različitih verzija. Izrađene su od sigurnosnog stakla i drže čvrste čelične cijevi od nehrđajućeg čelika. Kao pričvrsni materijal, potrebni su rukavci, matice, navojne šipke i podloške.

Dodaci su mogući

Neki proizvođači imaju nadstrešnice u programu gdje se može instalirati rasvjeta. Moguće su i različite boje stakla, a na zahtjev je moguće i samo-čišćenje stakla.

Uobičajeni nacrti su 160, 180, 200 ili 230 x 100 cm. Cijene ovise o dimenzijama, mnogi proizvođači također nude proizvode po narudžbi.

S ovim cijenama možete očekivati ​​

  • za čašu nadstrešnica u veličini 90 x 140 cm prozirnog stakla debljine stakla od 12.76 do 21.52 mm kao višeslojno sigurnosno staklo je 655, - Euro se očekivano.
  • debljine od 17.52 do 21.52 mm i veličine od 90 do 140 cm bistro staklo te prekrivene, cijeni krošnje na 910, - Euro.
  • Bent inačice u ovoj veličini očekuju se na 1.700, - Euro.
  • u veličini od 230 x 100 cm, morate očekivati ​​dobar iznos od 1.200, - €.

Zanimljivi dobavljači

  • megaglas.de ima lijepe staklene nadstrešnice na ponudi.
  • ordach-center.de isporučuje i sastavlja svoje proizvode.
  • profielemente24.com je razumno cijenjena usluga.
Savjeti i trikoviProizvođači cijene često ne sadrže nikakav materijal za montažu. Saznajte što je još potrebno kako bi se staklena krošnja sigurno pričvrstila. Ako ne možete sami instalirati krovište, morate izračunati troškove instalacije.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar