En glasskappe ser visuelt vakker ut og beskytter

Prisene for et glasstak varierer avhengig av størrelsen og utformingen av materialet. Den praktiske overbygningen gir ikke bare vind- og regnbeskyttelse, det forbedrer også visuelt innersiden av en glasskappe.

Optisk forsterkning og værbeskyttelse sikkert festet

Glasskapper er tidløst vakre og tilgjengelige i mange forskjellige versjoner. De er laget av sikkerhetsglass og holdes av robuste rustfrie stålrør. Som monteringsmateriale er sikthylser, muttere, gjengede stenger og skiver nødvendig.

Ekstra er mulig

Noen produsenter har canopies i programmet der belysning kan installeres. Ulike glassfarger er også mulige, på forespørsel er også selvrensende glass mulig.

Vanlige design er 160, 180, 200 eller 230 x 100 cm. Prisene avhenger av dimensjonene, mange produsenter tilbyr også skreddersydde produkter.

Med disse prisene du bør forvente

  • For et glass baldakin i størrelsen 90 x 140 cm klart glass med et glass tykkelse på 12,76 til 21,52 mm som laminert sikkerhetsglass er 655, - Euro for å bli forventet.
  • i en tykkelse på 17,52 til 21,52 mm og en størrelse på 90 til 140 cm i klart dekkglass, prisen av kalesjen ved 910, - Euro.
  • Bent versjoner i denne størrelsen skal forventes til 1.700, - Euro.
  • i en størrelse på 230 x 100 cm, må du forvente en god 1.200, - €.

Interessante leverandører

  • megaglas.de har vakre glasskapper på tilbud.
  • ordach-center.de leverer og monterer sine produkter.
  • profilemente24.com er en rimelig leverandør.
Tips og triks Producentprisene inneholder ofte ikke monteringsmateriale. Finn ut nøyaktig hva annet er nødvendig, slik at glasset kan festes fast. Hvis du ikke kan installere himmelen selv, må du også beregne installasjonskostnadene.
Del med venner

Legg igjen din kommentar