Et hagehus med et flatt tak er fint og billig. Bygning

Konstruksjon og tetthet

Konstruksjonsprinsippet for et skur med et flatt tak er den enkleste konstruksjonsmetoden for hagehage. På torget eller rektangulært gulvplan er en perifer takramme montert og braced parallelt med takstrimler. Entweder Enten trestrimler med tunge- og sporeteknologi, trykkbrett, trefiber eller multiplexplater blir spikret på takstativene. Avhengig av behovet for beskyttelse, kan en folie være tilstrekkelig til forsegling hvis det ikke er noe nedbrytingsutstyr i hageskallen.

For å beskytte følsomme tekstilmøbler mot fuktighet, anbefales det å forsegle det flate taket med sveisete bituminøse membraner. I tillegg må en takhøyde på tre til syv prosent gis for å unngå noen resulterende pytter.

Design og utstyr

Mange produsenter av prefabrikkerte sett for hageskure har sine flate takprodukter som designhus. Spesielle elementer som store hengslede dører, runde vinduer og farget utvendig kledning gir attraktive utseende. Den brede overlevelsen av det flate taket på to eller alle fire sider er også et populært design. Garten Hageeiere elsker å velge et flatt takhagehus med en integrert uteplass. Under taket er en del gjenoppbygget med vegger og en annen del gjenstår åpen. Resultatet er en beskyttet uteplass, som f.eks. Et grilldrevet eller ufølsomt hageverktøy kan lagres.

Leverandører og kostnader

weka-holzbau.com fører 18 forskjellige husehusmodeller med flate tak fra den enkle terningen til designobjektet.

gartenhaus-gmbh.de tilbyr hovedsakelig hagehyller med et flatt tak av massivt tre, som også påvirker taket.

gartenhaus.holzprofi100.de leder som en onlineforhandler flere merkevareprodusenter som Karibu.

  • De enkleste kittene til "tre kuber" som en hage skur med et flatt takstart til priser fra fem hundre euro. Vanligvis er takforseglingsmaterialet som bitumen eller flat takfolie ikke inkludert. Det største utvalget av hagehyller med flate tak ligger i prisklassen mellom tusen og to tusen euro.
  • Tips og triks Hvis du vil bygge et hagehus med et flatt tak selv, må du fullføre en håndterlig utfordring. Det er imidlertid viktig at takventilasjonen, som forhindrer tømmer eller strimler, forblir permanent våt. Råd fra ekspert bør oppnås.
Del med venner

Legg igjen din kommentar