En garagehalk kan utformas individuellt.

Baldakiner brukar användas som skydd mot vind och väder. Inte bara i ingången eller över terrassen, men också framför garaget är en baldakin ganska praktisk. Det är vanligt att använda baldakiner, men speciella former är också möjliga.

Individuell design

Många tillverkare och leverantörer att välja mellan, men priserna för ett garage canopy ofta anpassade. Dessa är beroende av olika faktorer.

När man bygger ett nytt garage kan baldakinen planeras på samma sätt. Extensible garage canopies för platt takgarage finns också. Dessa styrs via ett järnvägssystem på takytan.

Fancy garage baldakiner är också tillgängliga former såsom krökta och konkava är möjligt, såsom gavelförsedda eller välvd form. De mest utbredda är dock raka eller svagt sluttande baldakiner.

Priset på ett garage canopy bestäms av

  • dimensionerna hos taket
  • Typ av tak
  • färg och konstruktionsmaterial
  • kostnaden för leverans och installation

I den efterföljande installationen av ett garage canopy vara säker på att uppmärksamma till de avstånd som förskrivs enligt lokala byggnadsregler. I annat fall behöver en baldakin endast byggnadstillstånd i sällsynta fall.

Leverantörerna och priserna

En garagehalk i en enkel design prissätts till 290, - Euro. Som garage har mycket olika dimensioner och dimensionerna är sällan exakt samma, priserna beräknas av tillverkare och leverantörer vanligtvis efter individuella behov.

  • kd-ueberdachung.de, prissättningen beror på respektive villkor.
  • wega-tech.de har ett billigt garagekafé som erbjuds.
  • I steidle-garagen.de lära priset efter kontakt
Tips & tricks När du köper ett garage kapell kan också spara pengar om du letar efter ett kit för självmontering. Detta arbete är ganska enkelt och kan göras med lite skicklighet själv, det finns olika material att välja mellan.
Dela med vänner

Lämna din kommentar