Een plat dak is ideaal voor een schuurtje

Een plat dak wordt vaak gekozen als een paraplu optie voor carports, garages, tuin en gereedschap loodsen. Het is goedkoop en kan worden gebouwd en verzegeld door een doe-het-zelver. Als materiaal voor dakleer of Bitumendachbahnen kan worden gebruikt.

Tuingereedschap goed opgeborgen

Hobbytuiniers waarderen het wanneer hun tuingereedschap in het voorjaar is ondergebracht en klaar staat voor gebruik. Naast de klassieke blokhut, die een zadeldak heeft, wordt vandaag ook de moderne alternatieve tuin of schuur met plat dak gekozen.

Een plat dak past bijzonder goed en ook onopvallend in het tuinontwerp, als het overeenkomt met de stijl van het hoofdgebouw. Een schuurtje met een plat dak, je kunt jezelf bouwen met een beetje vaardigheid of een complete tuinschuurtje kopen. Het is belangrijk dat het dak goed wordt afgedicht.

mogelijkheden voor het platte dak

  • dakleer
  • bitumen dakbanen
  • trapeziumplaat
  • platte dakpannen

Prijzen zijn afhankelijk van omvang en aard van de schuur

Doorslaggevend voor de prijs van een tuinhuisje met een plat dak is aan de ene kant van de faciliteiten van het huisje zelf een eenvoudig hulpmiddel loods is beschikbaar vanaf 400 euro. , een huis voor platte daken in de afmetingen 360 x 320 cm kost tussen de 1200 en 1400 euro. Het is goedkoper als u het dakwerk zelf doet.

  • edingershops.de biedt een eenvoudig en goedkoop apparatuurhuis met plat dak.
  • weka-holzbau.com is een fabrikant van hoogwaardige tuinhuisjes in verschillende uitvoeringen. Prof Holzprofi24.de heeft een grote keuze aan schuren van alle groottes.
  • Tips & Tricks Een echt verschil tussen de schuur en de tuinschuur bestaat niet. Ze verschillen alleen in grootte of type gebruik. Terwijl equivalent van ongeveer 5-10 vierkante meter ruimte voor een droge schuilplaats voor tuingereedschap en meubilair, kan een plat dak-tuinhuis met 10 tot 15 vierkante meter al gebruikt worden als een partij huis of recreatieruimte.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter