En klassiker til en beskeden pris: Sildbenet parket

Den serrated rille og bar mønster af sildbenet parket opretter et dekorativt udseende på trægulvet. Afhængigt af typen af ​​træ og produktion er prisen for sildbenet i midten til øverste segment. I de fleste tilfælde er der købt massivt træ.

Dyrere end mosaikparket

Til de enkelte grupper af træarter hører stængerne til sildbenet parket til de dyrere parketelementer. I modsætning til mindre mosaikparquets er kravene til renheden af ​​træet højere, og sapwood må ikke være til stede selv i de mindste proportioner.

Hvis sildbenet er lavet af indfødte træagtige træarter, er prisen pr. Kvadratmeter i gennemsnit ca. 20 procent højere end prisen på en terningformet mosaikparket lavet af samme træ.

Almindelige tømmer til sildbenet parket er ahorn, kirsebær, eg, aske og valnød, hvis priser pr. Kvadratmeter starter ved halvtreds euro. Ædle skove som wenge eller mahogni skal beregnes med mindst 80 euro per kvadratmeter.

Billigere tolagsprodukter

Træstængerne til sildben består af flerlagsvarianter fra det træbaserede lag og en bærerplade. Tykkelsen er 10 til 16 millimeter, og slidlaget er 3-5 mm tykt. Afhængig af typen af ​​træ er de billigste sildbensparquets tilgængelige fra € 30 pr. Kvadratmeter.

I den dyrebare træindustri er prisforskellene mellem tolags konstruktion og massivt træbyggeri ikke så alvorlige. Dette skyldes også de sædvanligvis meget høje kvalitet slidlag træer, der er lavet af særligt smukke finer woods såsom eg.

Flere mønstre til tider billigere.

Hvis du vil købe en to- eller trefolds sildben, kan du falde tilbage på lægningsenheder, der allerede er sat sammen på garn, som ofte har en lavere pris pr. Kvadratmeter end simpel sildbenparket.

Tips & TricksThe sildbenet parket er et af de udførlige parketmønstre. Hvis der anvendes store træpinde med tunge og rille, kan den erfarne private person tørde at lægge sig selv. I konventionelle ledninger skal en specialist udføre lægningen.
Del med venner

Forlad din kommentar