Obnova

Nije svaki podrum kat jednak

Slika podrum kat obično znači više nego samo vizualni „kozmetički efekt”. Većina podrumskih podova su goli betonski pod. Teže relativno jaku prašinu, pa je slikarstvo takvog podrumskog poda sasvim poželjno. U novim zgradama barem od kasnih 90-ih godina je obično parna brana se nalazi ispod suterena, kao što imaju Bauausführungstechniken dramatično evoluirala. U razdoblju od 1970-ih do 1990-ih, možda se bavite miješanim tlima. Prije podrumskih podova već su dizajnirani vrlo različiti zbog nedostatka potrebnih građevinskih materijala.

Ne možete ukloniti svaki podrum kat bez oklijevanja

Pa su stari podrum podovi dio cirkulacije vlage. U mnogim takvim podrumima (normalna) vlažnost od 70, 80 posto. O prozorima podruma i ne vrlo gustim (drvenim) prozorima u dnevnom boravku, cirkulacija je u velikoj mjeri određena. Tada su došli maksimalni gusti plastični prozori. Plijesan je tek od tada veliki problem. No, štrajk takvog starog podrumskom podu vjerojatno znači nevolje, jer nema paropropusna premaz, tako da je podrum kat može i dalje imati vlagu reguliranje. U uputama za slikanje podrumskog podu stoga pretpostavljamo moderni betonski pod, s parnim barijerama.

korak-po-korak uputa za oblaganje podrum kat

može početnica ili Tiefengrund

 • eventualno blokiranje razlog
 • Kellerboden- ili betona u boji
 • trake
 • može pokriti
 • valjkom
 • teleskopski produžetak
 • raznih četkica
 • boja miješanje kanta
 • bušilicu s miješalice
 • gume naprava za sušenje poda (naprava za sušenje poda)
 • može brusni
 • čišćenje materijala (metle, usisavače)
 • prvi pripremni radovi

konvencionalni, gladak betonski pod, vjerojatno možete pogoditi bez pripreme. Ako je potrebno, grube podrumske podloge moraju se brusiti pomoću odgovarajućeg betonskog brusilica.

Ovisno o upijanju tla što je potrebno nisku bazu (visoko upijajuće suterena) ili premaz (od najniže do ne-upijajućeg supstrata). Praonica sobe i druga vlažna podruma treba pružiti vam barijere primer, da voda ne može prodrijeti u tlo.

Prije slikanja temeljnog premaza, međutim, morate potpuno očistiti pod. Prvo pomilujte s metlom i potom uspite najmanje dva prolaza s snažnim usisavačem. Rubovi i podlozi koje želite bojiti mogu biti zalijepljeni. Grund 2. Nagradite podrumski pod

Ako je temeljni premaz potreban, sada ga možete slikati. Ako je potrebno, širite temeljni premaz ravnomjerno gumenom kliznom vodom. Sada morate osušiti temeljni premaz prema uputama proizvođača. Ovisno o vašim potrebama primijenite barijeru na osnovi istog uzorka.

3. Slikanje podruma

Već možete bojiti podnicu. Najbolje je koristiti valjak za bojanje s teleskopskim produžetkom. Kutovi i rubovi su obojeni prikladnim četkama. Ovisno o podlozi, nije neobično da morate nanijeti betonsku boju u dva prolaza.

Savjeti i trikoviNemojte koristiti tradicionalne podne podne boje u garaži. Plastifikatori koji se nalaze u boji mogu kemijski reagirati s gumama vašeg vozila.

Podrumski pod, koji ima funkciju reguliranja vlage u starijoj kući, ne može se proizvoljno bojati s konkretnom bojom, jer bi to djelovalo kao pečat. U takvim slučajevima preporučuju se podne obloge koji se nakupljaju ili pločice. Naravno, u kući časopisu naći ćete i doprinose [postavljanju pločica] na različitim etažama kao što su beton, itd.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar