Gebouw

1. Gebruik muurtattoos voor muren en trappen. Voor dit doel zijn er ontelbare reproduceerbare muurstickers te koop die op verschillende, schone oppervlakken kunnen worden geplakt. Tape 2. Behang je stappen! Natuurlijk niet de optredens, maar de verticale opstaanders. Breng leven in uw trappenhuis, bijvoorbeeld met een hip jaren 70 behang. Smeer het behang in met behangbeschermende verf, de zogenaamde "olifantenhuid". Versch 3. Verfraai uw trap met stencilpatronen die u zelf kunt maken of bij een gespecialiseerde dealer kunt kopen. Dep de gewenste kleur op de muur of op de trap en geniet van de esthetische patronen.

4. Een geweldig idee voor fanatieke verzamelaars: Zet een schotel collectie in verschillende decors, moet de gerechten stil goedkoop zijn. Bevestig de schotels als een kleurrijke mix met een speciale opknoping aan de muur in het trappenhuis.

  • 5. cool foto's Freaks: Waarom niet proberen de Petersburg opknoping in uw trappenhuis: Hang meerdere foto's in verschillende framing dicht bij de muur, de individuele werken kan hier wel iets geadviseerd lijst.
  • 6. Specifieke idee voor de feestdagen: Versier je leuningen met een weelderige krans van kunstmatige pijnboomboegen, dennenappels, kerstballen en klokken. Dat zorgt voor een echte kerstgeest!
  • 7. Wat dacht je van een speciale verlichting voor je trap? Met LED Strips en LED-buizen kun je haar trappenhuis bijzonder flexibel zonder de uitgaven wrikken die gelijk is aan de muur te maken of om gaten te boren.
  • 8. Ook halogeenspots in de trappen doen het erg goed, maar gaan gepaard met meer inspanning dan de chique LED-strips. Beslis over dimbare lichten en dompel je trap 's avonds onder in een zwak licht.
  • 9. hoepel foto's zijn helemaal niet uit: met moderne patronen en kleuren, de zelf gecreëerde kunstwerken sieren elk trappenhuis afzonderlijk. Veel bijpassende borduurmotieven zien er echt goed uit!
  • Tips & Tricks u eigenaar van een vrij smalle trap met weinig licht, dan aandacht besteden aan felle kleuren en zorgen voor extra verlichting. Ruime trappen kunnen behoorlijk wat donkere tinten verdragen.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter